С Тамаром у акцији: Обилазак породица седме сезоне

На крају сваке сезоне ТВ серијала и хуманитарног пројекта "С Тамаром у акцији" екипа сумира утиске, где су били, шта су све постигли, урадили последњих неколико месеци. После шест успешних сезона, крају се ближи и емитовање седме.

Тамара Грујић, ауторка ТВ серијала и пројекта "С Тамаром у акцији": "Како су гледаоци већ навикли, екипа "С Тамаром у акцији" дала је себи задатак да обиђе целу Србију по регионима, па смо после севера Косова, јужне, источне и западне Србије, наставили да упознајемо наше сународнике и пределе општина централне Србије и Шумадије. Екипа је овога пута помогла да 11 породица живи у далеко бољим животним условима а укупно 45 деце има веселије детињство. Реновирано је близу 800 квадрата животног простора, доведена је вода у девет кућа, направљено је девет купатила и кухиња, подигнута су три нова крова, преуређено шест башти. Четири особе добиле су сталан посао."

У претпоследњој епизоди, видећемо најинтересантније сегменте пролећне ТВ сезоне емисија и акција, подсетити се највећих грађевинских изазова који су успешно превазиђени и током овог циклуса акција Тамаре Грујић и њених мајстора а сазнаћемо и за неке мање познате обичаје и манифестације централне Србије и Шумадије.

Тамара Грујић: "Посебно смо поносни на чињеницу да је наша акција постала једна врста својеврсне "мобе" у којој са задовољством учествују и представници локалне самоуправе као и локални мали привредници, па су све наше хуманитарне акције попримиле већи карактер и славе солидарност и доброчинство на најлепши начин и конкретним, видљивим добрим делима. На крају сваке сезоне, окупљамо и све породице којима смо помагали у том циклусу акција- на заједничко дружење. Тада сумирамо утиске, стичу се нова пријатељства и једноставно- славимо љубав, породицу и радост живота."

Породице су се на кратко прикључиле и снимању специјалне, последње епизоде седме Тв сезоне, (у којој су Тамарини мајстори реновирали сеоску школу) и тако дали свој скромни допринос још једном хуманитарном пројекту.

Како сада живе породице које су добиле нови дом, колико им се живот променио захваљујући екипи емисије "С Тамаром у акцији" погледајте у петак 7. јуна на Првом програму Јавног медијског сервиса Србије са почетком у 21 ч.

Наредног петка 14. јуна, екипа Тамаре Грујић ће емитовати специјалну емисију у којој су, захваљујући спонзорима и пријатељима пројекта "С Тамаром у акцији", успели да реновирају сеоску школу "Рада Шубакић" из села Губеревац, са општине Кнић.

С Тамаром у акцији: Обилазак породица седме сезоне

РТС1, 7. јун у 21.00

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво