Аутопортрет: Вуле Журић

Књижевник Вуле Журић, чији је приповедачки дар потврђен угледним наградама, у емисију "Аутопортрет" је позвао младе колеге, писца Милоша Илића и драматуршкињу Сању Савић.

Аутор романа "Помор и страх", "Република Ћопић", сценарија "Слепи путник на броду лудака", збирки прича, радио драма, у емисији открива специфичну повезаност с Панчевом још из времена када је живео у Сарајеву, да ли је и како одлазак из Сарајева утицао на његово писање и која га је књига одредила као писца и као читаоца.

Због чега је Народна библиотека тајно место, с каквим се изазовима суочава, о искораку у књижевност за децу, језику у роману "Помор и страх'', о искуству писања за телевизију, о наградама и будућим плановима - Вуле Журић у емисији "Аутопортрет".

Уредник и модератор емисије је Снежана Стаменковић Јојић

Сценариста: Тамара Барачков

Редитељ: Милан Јовановић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво