Знање имање

Просула је лепота своје чари на падинама Јагодње.

Питоми брежуљци се окитили малинама и купинама и шљивама па плодови у зрењу упијају сваки зрак. У сваком случају ова клима и географија су дале могућност да се производи биолошки вредна храна. Многи су одустали и отишли.

У селу Кржава- нови живот стигао менаџер покретач, неко ко види могућности, а спреман је да много знања и рада уложи у успех. Зато у овом издању Знања Имања говоре: Ивана Поповић-како су је сећања из детињства и искуство из света оснажили да са рођацима и комшијама крене у прераду и освоји пехар шампиона за иновације.

Миливој Мићић показује да је могуће да човек буде одговоран према себи, својој породици, купцима и природи када производи воће и поврће.

Милош Теовановић- шта крију шуме изнад Крупња и како да препознамо јестиве печурке.

Дана Трмовић из Врњачке бање производи ракију од биолошки вредног воћа и поштује симбиозу пчела и воћњака. Поносна је на три сина и три снаје.

Нада Летић из Ченеја међу првима регистровала органску производњу и стално истражује могућности које пружа.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво