Културни дневник

Народни музеј у Београду обележава 175 година од оснивања. Тим поводом је отворена изложба ''Петар Убавкић - дела из збирке Народног музеја у Београду'', а гост Културног дневника је в. д. директора Народног музеја Бојана Борић Брешковић.

Филм ''Небеска тема'' посвећен Влади Дивљану, премијерно се приказује пред београдском публиком.

Опера Санкт Петербурга гостује у Театру Мадленианум са ''Фаустом'' Шарла Гуноа.

У Културном дневнику - o књизи ''Сведок епохе'', сабраним ТВ критикама Ранка Мунитића, као и о Крагујевачком академском оркестру акордеониста.

У Београду се од 10. до 17. маја одржава 14. Фестивал интернационалног студентског театра. Музичку сезону у Барутани отвара исландска авангардна атракција, електронски састав ГусГус.

У Културном дневнику и о осталим дешавањима из света културе и уметности. 

уредник Снежана Стаменковић Јојић
монтажер Никола Манић
реализатор Сања Реџић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво