Јутарњи програм

Држава је одлучила да се обрачуна са свим облицима сиве економије и донела је националну стратегију и акциони план. Како ће то изгледати у пракси објашњава Ана Јовић, секретар Кординационог тела за сузбијање сиве економије.

У Смедереву почињу "Нушићеви дани"у част нашег највећег комедиографа. Реч је о манифестацији која традиционално чува позоришну баштину и квалитетним позоришним репертоаром годинама осваја срца публике. Посвећен је Нушићу и његовим свевременским делима, а више детаља сазнаћемо од Боде Нинковића, глумца и Братислава Петковића, селектора Фестивала.

Симфонијски оркестар РТС и маестро Бојан Суђић наступали су на најстаријем фестивалу у Кини "Шангајском пролећном фестивалу". Видећете какоје било.

Наша музичка гошћа је Весна Димић, коју смо упознали у многим емисијама народне музике које се емитују на програмима РТС-а, али и на бројним другим музичким манифестацијама и фестивалима. Осим што активно наступа као солиста, Весна тренутно припрема нови ЦД за ПГП.

водитељи: Драгана Косјерина, Бранко Веселиновић

уредници: Вањица Ратковић, Душко Николић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво