Културни дневник

Истакнути редитељ Лордан Зафрановић стиже на Мартовски фестивал. Поред ретроспективе његових кратких филмова, премијерно, за српску публику, биће приказан документарац "Дух времена", настао на основу изложбе "Градови у покрету". Лордан Зафрановић говори за Културни дневник.

Емисија прати дешавања поводом ''уролавања'' уметничких дела у Културно-информативном центру Србије у Паризу, отварање Фестивала перформанса "Гласови у нама'' у биоскопу ''Балкан'' и представља аутобиографску књигу ''Занимање оца'', француског новинара и писца Соржа Шаландона.

У рубрици ''Реч критике'' - о хорор филмовима.

У Пожаревцу ће 2. априла свечано бити отворене 24. Глумачке свечаности ''Миливоје Живановић''. Гост Културног дневника је селектор Фестивала, театролог Миливоје Млађеновић.

У Културном дневнику и о осталим дешавањима из света културе и уметности. Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности и културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија. 

Уредник: Снежана Стаменковић Јојић
Монтажер: Никола Манић
Реализатор: Маја Мандић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво