Сан ургентне ноћи

У другој сезони серијала "Сан ургентне ноћи", 28 лекара нас води кроз 14 епизода које садрже по две несвакидашње приче, неретко и медицинске феномене. Ово су истините приче пацијената а прате их игране, динамичне реконструкције. Приче о победама, о великим људима који поносно и предано раде свој посао спасавајући људске животе сваког дана.

Шеста епизода носи назив "На граници могућег". Мирно породично послеподне за једну породицу претворило се у праву агонију. Отац и син секли су дрва, а један неспретан потез секиром, оставио је четрнаестогодињег дечака без три прста.

Некада једини начин за затворенике да промене затворску средину је да неколико дана проведу у болници, па често гутају поједине предмете, али и есцајг који вешто сакрију од затворских чувара.

Кроз ову епизоду воде нас проф. др Чедомир Вучетић микрохирург и проф. др Томислав Ранђеловић хирург.

Серијал носи назив по истоименом роману проф. др Предрага Митровића.

Аутор серијала је Јована Вучковић и "Cinemagia production".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво