Груди

Четврта епизода: Радио-телевизија Србије, у суботу 30. марта на програму РТС 1 од 21.00 часова, премијерно приказује четврту епизоду играно-документарне мини-серије "Груди", која је настала у копродукцији Радио-телевизије Црне Горе и продуцентске куће "Меандер филм", а коју је, по сценарију Марије Перовић и Владиславе Војиновић, режирала Марија Перовић.

Какве одлуке ће донети Ана, Јелена и Зорка? Да ли ће Фуки успети да пронађе новац за Анину операцију? Јесу ли три дана поновног окупљања и сумирања живота довољна да сви јунаци ове приче схвате куда и како даље?

О последицама ових пропуштених прилика сазнајте више у четвртој епизоди мини серије "Груди"...

Улоге тумаче: Дубравка Дракић, Нада Шаргин, Марија Шкаричић, Војин Ћетковић, Мира Бањац, Пеђа Бјелац, Јелена Ђукић, Данило Лончаревић, Бранимир Поповић, Александар Ђурица... и други.

Уредник серије за РТС: Марко Новаковић
Режија: Марија Перовић
Сценарио: Марија Перовић и Владислава Војновић
Директор фотографије: Душан Грубин
Сценографкиња: Драгана Баћовић
Костимографкиња: Тијана Тодоровић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво