Око магазин: Цена Нато бомбардовања

Американци су израчунали колико је њих, преведено у доларе све то коштало а да ли ми знамо колико смо новца изгубили за 78 дана агресије?

После НАТО бомбардовања тадашње СР Југославије ништа више није било исто; ни у Србији и Црној Гори а они претенциознији ће рећи ни у целом свету.

20 година касније да ли знамо колико нас је све то коштало? Американци су израчунали колико је њих, преведено у доларе све то коштало а да ли ми знамо колико смо новца изгубили за 78 дана бомбардовања?

У Америци се захуктавају припреме за изборе 2020. а кандидата из редова Демократа све је више. За сада је највећи одјек имала нова кандидатура Бернија Сандерса.

Социјалиста из Вермонта успео је 2016. године у земљу у којој је реч социјализам увреда да дође надомак председничке номинације. Сада има 77 година и решио је да уђе у нову трку. Да ли има икакве шансе да изађе на црту Доналду Трампу или је још прерано за било какву врсту левице у Америци?

У Око магазину погледајте и интервју са писцем из Сплита Антом Томићем.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво