Око магазин: Милорад Пуповац - први или последњи Србин у Хрватској

Како овај Далматинац који већ 25 година у Сабору представља Србе опстаје у хрватском друштву, да ли ће га најновији инциденти погурати да напусти владу Андреја Пленковића и шта на све то кажу Хрвати.

Политички карневал у Хрватској никад не престаје а ништа па ни далматинске машкаре не могу да прођу без Срба. Овога пута у два сплитска каштела спаљивана је лутка са ликом Милорада Пуповца. Како овај Далматинац који већ 25 година у Сабору представља Србе опстаје у хрватском друштву, да ли ће га најновији инциденти погурати да напусти владу Андреја Пленковића и шта на све то кажу Хрвати.

Зову их ловци на главе јер на тржишту знају да улове кадрове капиталце. У њиховим рукама је решење о запослењу али и решењу о отказу. Ејчарови су данас постали незаобилазни у свакој компанији а о њиховом значају говори и то што је недавно у Београду одржан конгрес Ејчарова. Како се од кадровског одељења у социјализму дошло до енглеске скраћенице у капитализму и постоји ли људска страна људских ресурса?

На недавном кошаркашком дербију између Црвене звезде и Партизана ни у једном тренутку на терену није било више Срба него страних кошаркаша. Међу бројним странцима који су преплавили наше клубове и који углавном нису врхунског квалитета издваја се Грк који је пре доласка у Србију освојио све што се могло освојити. Лакоћа с којом игра и хладнокрвност у најдраматичнијим тренуцима показују зашто Статос Перпероглу има такву кошаркашку биографију. Тренутно најбољи кошаркаш Црвене звезде говорио је за Око магазин.

Уредник емисије: Горислав Папић 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво