Одметници и анђели

Кад Хенри, искусни разбојник, поведе своју банду убица и бандита у високоризичну пљачку банке, очекује да ће им то донети финансијску слободу и прилику да започну нови живот јужно од мексичке границе. Нажалост, приморани су да убију америчког шерифа. (Outlaws and Angels, 2016)

Док су им главе уцењене на највећу суму у историји америчког Запада, они покушавају да се пробију на југ преко неприступачног терена. Полумртви и без коња, хране или воде, коначно наилазе на забачени дом Џорџа Тилдона, његове жене и њихових двеју ћерки. Немајући друго решење, одлучују да проведу ноћ у њиховој кући пре него што наставе пут ка граници.

Започиње низ застрашујућих догађаја. Породичне тајне испливавају на видело, формирају се необични савези и Хенри добија чудну и неочекивану прилику за искупљење.

Улоге: Чед Мајкл Мареј, Франческа Иствуд, Тери Поло...

Режија: Џеј Ти Молнер

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво