Атлетика: 35. европски дворански Шампионат у атлетици у Глазгову

35. - ти дворански Шампионат Европе у атлетици биће одржан у Глазгову у Емирејтс дворани. У конкуренцији је више од 650 такмичара од којих је десет из Србије. Сви они бориће се за што бољи пласман, а највише се очекује од Иване Шпановић.

Она ће имати прилику да трећи пут постане најбоља у Европи и тако се придружи Немици Хајке Дрекслер, која је до сада једина освојила три злата на дворанским првенствима Европе.

Висок пласман очекује се и од Асмира Колашинца и Амеле Терзић.

Од осталих такмичара треба очекивати личне рекорде и можда пласман у финале. Пре свега се односи на Милицу Гардашевић, Елзана Бибића, Луку Трговчевића, Страхињу Јованчевића, Алексу Кијановића, Мају Ћирић и Милана Тирнанића.

У директним преносима у петак, суботу и недељу пратићемо најбоље такмичаре из целе Европе.

Директни преноси су на нашем Другом програму, а коментатори су Радослав Симић и Владимир Мијаљевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво