Јутарњи програм

У 4500 породица смештено је 6000 деце без родитељског старања. Њих 650 је у институцијама социјалне заштите. Потребни смо тој деци. У наредним данима покажете и докажете - "Које је боје срце твоје". Баш то је и назив хуманитарне кампање организације СОС дечија села Србије. У гостима нам је Катарина Крстајић.

Лакоћа стицања знања зависи пре свеге од тога колико загрејете столицу, али научна достигнућа сама по себи отварају и могућност и потребу за новим методама усвајања знања, унапређењем наставе, пре свега у области природних наука. То је тема конференције која се тренутно одржава у Београду, а најновије трендове преноси нам Добривоје Ерић, руководилац Одељења за међународну сарадњу у Центру за промоцију науке.

У његових десет година стало је шест титула првака Војводине, више од 300 медаља, пехара. Био је и најмлађи освајач прве категорије .... неке од првих речи биле су му шах, рокада, шех. У студио нам долази са последњом тутулом освојеном на првенству Војводине. Марко Милановић наш гост овога јутра.

Музиком завршавамо Јутарњи програм. У гостима нам је Бранимир Бане Ђокић, уметник на хармоници. Дугогодишњу каријеру чине бројни наступи широм Србије, али и света, хиљаде минута музике и аранжмана, 35 година вођења народног ансамбла РТС-а и још много тога.

Водитељ: Сања Драгићевић Бабић

Уредник: Душко Николић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво