Светосавска академија у Народном позоришту

Свети Сава проглашен је за школску славу и обележава се 27. јануара. Тог дана све школе имају радни, али ненаставни дан, а обичај је да се поводом Светог Саве у школама организују свечане приредбе и академије.

Светосавку академију у Народном позоришту која почиње у 20 часова, Радио- телевизија Србије ће преносити на свом Другом програму.

Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић уручиће на академији Светосавске награде заслужнима за изузетне резултате у образовању и васпитању за 2018 годину.

Поред уручења Светосавских награда и обраћања министра просвете, присутнима ће се видео поруком обратити и игуман манастира Хиландар отац Методије.

На Светосавској академији ове године биће изведен и богат културно уметнички програм

Редитељ преноса: Владимир Петровић

Одговорни уредник преноса: Весна Сладојевић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво