Џенифер осам

У потрази за серијским убицом детектив Џон Берлин нема баш никаквих назнака нити сумњивих али ни алиби за себе. (Jennifer 8, 1992)

Детектив из ЛА сели се у мали градић где одмах добија да истражи убиства серије слепих девојака. Седам је убијено а убеђен је да ће осма жртва бити Хелен са којом развија нежно пријатељство...

Убица му смешта клопку и подмеће убиство његовог колеге полицајца. Берлин једино може да врати свој углед и да се одбрани ако га брзо пронађе.

Улоге: Ума Турман, Енди Гарсија, Џон Малкович, Ланс Хенриксен...
Режија: Брус Робинсон

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво