Поред мене, мјузикл

Други део мјузикла настао је према компилацији под називом "Са радошћу за Колибри, велику и малу децу", а по сценарију и режији познатог редитеља Стевана Филиповића.

Мјузикл је смештен у време пред летњи распуст, шест месеци пре филма "Поред мене". Незрелији и млађи него у филму, јунаци мјузикла својим поступцима доводе друге у непријатне ситуације, а некад их и повреде. А онда, као и у филму неки од њих то разумеју, и извуку лекцију из свега што се десило, науче вредност извињења и праштања, а неки не.

Поред познатих глумаца из филма "Поред мене" међу којима су Славен Дошло, Никола Глишић, Растко Вујисић и други играју и Светлана Бојковић, Зинаида Дедакин, Оливера Викторовић...

Највећи део снимљен је у Петој београдској гимназији уз учешће бројних статиста и са раскошним кореографијама.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво