У сусрет Светском првенству у кошарци

Шаренац: "Играћете голф са Богдановићем, игрице са Недовићем, тенис са Теодосићем, певаћете са Марјановићем, и све то у серијалу У сусрет Светском првенству."

У првој епизоди серијала "У сусрет Светском Првенству" придружите се Слободану Шаренцу у шетњи по плажи док, у граду анђела, разговара с Милошем Теодосићем.

У сусрет СП у кошарци
У сусрет СП у кошарци

Тео ће нам причати о својој каријери, правом времену за улазак у НБА, о томе када је знао да је постао кошаркаш и о својој сада најбитнијој улози - улози родитеља. Сагледаћемо његов живот из другог угла, а он ће нам открити ко су му идоли, шта сматра првим успесима, како је играо кошарку с Новаком Ђоковићем и много тога другог. Придружите се њему, Слободану, Јелисавети и псу Љубици док разговарају о томе шта их је спојило и какав је живот у Холивуду.

Од 18. јуна, сваког уторка и петка од 22.00 на РТС 1, Слободан Шаренац окупља нашу кошаркашку репрезентацију по целом свету, и проверава њихову борбену спремност у серијалу У сусрет Светском првенству.

Све очи света крајем лета биће уперене ка Кини и Светском првенству у кошарци. Орлови ће храбро бранити боје своје земље, а уочи најважнијег кошаркашког догађаја у сезони, изабраници селектора Ђорђевића ексклузивно за РТС отворили су врата својих клубова, али и домова.

У сусрет СП у кошарци
У сусрет СП у кошарци

Водитељ се запутио преко океана како би се лично уверио у то како напредују наши кошаркаши и припреме за Светско првенство. "Прокрстарили смо Америком и Европом у жељи да вам дочарамо њихове животе на нешто другачији начин", нагласио је Шаренац.

Нека од највећих имена светске кошарке показаће вам како усклађују обавезе према својим матичним клубовима и репрезентацији. Први пут након порођаја, за српске медије говориће и Јелисавета Орашанин Теодосић, а своја искуства са вама поделиће и Жељко Обрадовић, Предраг Стојаковић, Игор Кокошков и многи други.

Осим тога што ћете упознати наше шампионе у до сада невиђеним издањима, сазнаћете и како НБА чаролија изгледа када се рефлектори погасе, али и шта о нашим репрезентативцима имају да кажу њихове колеге саиграчи, тренери и животни партнери. Од кошаркаша ћете чути колико им је битан наступ у репрезентацији, какви су им међусобни односи и зашто је позив селектора једно од највећих достигнућа у каријери сваког спортисте.

"У сусрет Светском првенству", од 18. јуна, сваког уторка и петка на РТС 1 и РТС СВЕТ.

број коментара 0 Пошаљи коментар