РТС Драма: Програмска шема - уторак, 05. феб 2019

06:00
Лична историја, Добрица Ћосић, ТВ театар, р.
07:20
Мој лични печат – Чедомир Васић, р.
07:25
Сумњива лица, 11-44, р.
12
07:50
Сумњива лица, 12-44, р.
12
08:19
Војна академија, 16-16, р.
12
09:24
Мој лични печат – Ђакон Ненад Илић, р.
09:28
Ко је код Које, 10-12, р.
12
10:24
Мој лични печат – Душан Ковачевић EXIT, р.
10:28
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10, р.
12
11:23
Други век – Андреј Звјагињцев, р.
12:00
Лична историја, Добрица Ћосић, ТВ театар, р.
13:20
Мој лични печат – Чедомир Васић, р.
13:25
Сумњива лица, 11-44, р.
12
13:50
Сумњива лица, 12-44, р.
12
14:19
Војна академија, 16-16, р.
12
15:24
Мој лични печат – Ђакон Ненад Илић, р.
15:28
Ко је код Које, 10-12, р.
12
16:24
Мој лични печат – Душан Ковачевић EXIT, р.
16:28
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10, р.
12
17:23
Други век – Андреј Звјагињцев, р.
18:00
Чекаоница, ТВ театар
19:35
Мој лични печат – Дејан Караклајић
19:40
Сумњива лица, 13-44
12
20:07
Сумњива лица, 14-44
12
20:34
Војна академија, 17. други циклус
12
21:32
Мој лични печат – Ђиле Марковић
21:37
Ко је код Које, 11-12
12
22:28
Мој лични печат – Драгољуб Раша Тодосијевић
22:33
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10
12
23:28
Други век – Лена Ендре
00:00
Чекаоница, ТВ театар, р.
01:35
Мој лични печат – Дејан Караклајић, р.
01:40
Сумњива лица, 13-44, р.
12
02:07
Сумњива лица, 14-44, р.
12
02:34
Војна академија, 17. други циклус, р.
12
03:32
Мој лични печат – Ђиле Марковић, р.
03:37
Ко је код Које, 11-12, р.
12
04:28
Мој лични печат – Драгољуб Раша Тодосијевић, р.
04:33
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10, р.
12
05:28
Други век – Лена Ендре, р.