РТС 3: Програмска шема - среда, 10. мар 2021

06:35
Филмови Френка Капре: Америчка лудост , р.
12
08:00
Српски језик за VI разред основне школе
08:35
Биологија за VI разред основне школе
09:10
Географија за VI разред основне школе
09:45
Српски језик за VII разред основне школе
10:20
Географија за VII разред основне школе
10:55
Хемија за VII разред основне школе
11:30
Српски језик за VIII разред основне школе
12:05
Географија за VIII разред основне школе
12:40
Историја за VIII разред основне школе
13:15
Хемија за VIII разред основне школе
14:00
I разред средње школе
15:10
II разред средње школе
16:20
III разред средње школе
17:30
IV разред средње школе
18:40
Наркос, 6-10
12
01:10
Британски стил, р.
02:05
Скривене ризнице: Кумари-Деца богови Непала, 10-15, р.
02:35
Бемус 2011: Вече Франца Листа, 12 део, р.
04:50
ТВ театар: Негри