Читај ми!

Kosovska policija ponovo postavila betonske prepreke na putu Mitrovica–Leposavić

Specijalci kosovske policije postavili su betonske blokove na improvizovanom punktu kod takozvanog bistričkog mosta, na magistralnom putu Mitrovica–Leposavić i dodatno ojačali kontejner postavljen na odmorištu pored samog puta.

Vozila na ovom delu puta primorana su da zbog postavljenih prepreka znatno uspore kretanje, krećući se cikcak putanjom.

Betonski blokovi na ovom delu puta ponovo su postavljeni i to nakon jučerašnjeg incidenta, u kojem je Miljan Delević ranjen iz vatrenog oružja.

Policija je na ovom delu puta otvorila vatru na civilno vozilo, zato što se, po njenoj tvrdnji, nije zasutavilo a pritom je i udarilo u vozilo policije.

Policajci na punktu su zatim pucali u vozilo koje se udaljavalo, pogodivši Miljana Delevića. Druga osoba u istom vozilu nije povređena.

Punkt kod bistričkog mosta policija je postavila u decembru u jeku barikada na severu Kosova i Metohije, gde od tada svakodnevno kontroliše putnike i njihova vozila.

Prvobitno su postavili betonske blokove usporavajući kretanje vozila, a nakon uklanjanja barikada, uklonjene su i betonske prepreke.

Policija je u međuvremenu ojačala položaj kod mosta, postavivši kontejner za smeštaj svog osoblja, okruživši ga visokim betonskim blokovima.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво