Читај ми!

Vučić predložio Anu Brnabić za mandatara, Prištini ponuđen kompromis za dokumenta, nema Evroprajda u septembru

Predsednik Aleksandar Vučić predložio je Narodnoj skupštini Anu Brnabić kao kandidata za predsednika Vlade Srbije. Dodao je da će Miloš Vučević biti veoma značajan činilac nove Vlade, kao i da će Ivica Dačić imati dve važne funkcije od kojih je jedna koordinator službi bezbednosti. Poručio je da neće biti restrikcija struje, ali da je situacija ozbiljna. Kada je reč o situaciji na KiM, navodi da nema dogovora o registarskim tablicama, ali se nada da će EU dati garancije za lična dokumenta. Istakao je da Evroprajd neće biti održan u septembru.

Na osnovu ustavnih ovlašćenja, predsednik Republike je predlažio Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade, pošto je saslušao mišljenja predstavnika izabranih izbornih lista.

U sredu je održana sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, nakon koje je predsednik rekao da zna ime mandatara

Kada je reč o situaciji na Kosovu i Metohiji, predsednik Vučić je poručio da bez formiranja Zajednice srpskih opština neće moći da se krene nigde napred kada je reč o odnosima Beograda i Prištine.

Vučić je problemima u dijalogu i položaju Srba na KiM razgovarao sa izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво