Sednica nove Vlade Srbije

Prva sednica nove Vlade Srbije biće održana danas u 14 sati.

Premijer Mirko Cvetković rekao je da će ove sedmice vlada imati dve do tri sednice.

Novi premijer je najavio da će jednom mesečno imati redovnu konferenciju za novinare kako bi javnost informisao o radu svog kabineta.

Cvetković, koga je Skupština Srbije sinoć izabrala za premijera, rekao je da zadovoljan što je vlada konstituisana dva meseca pre isteka zakonskog roka.

Vlada Srbije će, na svojoj prvoj sednici, imenovati novog generalnog sekretara, a Tanjug saznaje u vladajućoj koaliciji da bi to mogla da bude Tamara Stojčević.

U prethodnom sazivu parlamenta Stojčevićeva je obavljala funkciju sekretara Skupštine Srbije, a pre toga bila je član Republičke izborne komisije.

Za danas su najavljene i primopredaje dužnosti u ministarstvima

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво