Читај ми!

DSS: Miloš Jovanović predsednički kandidat koalicije NADA

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović biće kandidat za predsednika koalicije NADA koja će izaći na predstojeće predsedničke i parlamentarne izbore i izbore za Skupštinu Grada Beograda, potvrđeno je na Glavnom odboru DSS-a. Ideja koja objedinjuje nacionalno i demokratsko će pobediti, poručio je Jovanović.

Glavni odbor Demokratske stranke Srbije potvrdio je odluku Predsedništva stranke da izađe na predstojeće predsedničke i parlamentarne izbore i izbore za Skupštinu Grada Beograda u koaliciji sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije, čiji je predsednik Vojislav Mihailović, u okviru koalicije NADA.

Takođe, potvrđeno je i da će u ime koalicije NADA, koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana, kandidat za predsednika Republike Srbije biti predsednik DSS-a Miloš Jovanović, saopšteno je iz te stranke.

"Srpska koalicija NADA je predstavljena septembra 2021. godine u Novom Sadu. Ona kao takva postoji i ona će izaći na izbore, a uveren sam da ja kao predsednički kandidat imam ozbiljne šanse da uđem u drugi krug izbora. Kada vidim ljude koje nas podržavaju nisam zabrinut, jer znam da će sve doći na svoje, da će naša ideja koja objedinjuje nacionalno i demokratsko pobediti", kaže Miloš Jovanović, saopštio je DSS.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво