Читај ми!

Stefanović sa ambasadorkom Ujedinjenog Kraljevstva o razvoju vojne saradnje

Ministar odbrane Nebojša Stefanović sastao se sa ambasadorkom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Šan Kristinom Maklaud, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Ministar Stefanović je ukazao na značaj predstojeće uzvratne zvanične posete Londonu, na poziv britanskog ministra odbrane Bena Volasa, što je još jedna prilika za razgovor na strateškom nivou o pitanjima od zajedničkog interesa.

Ministar odbrane je takođe izrazio zahvalnost za uručene donacije britanske strane Ministarstvu odbrane Republike Srbije, kao i za školovanje pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u vojnoobrazovnim ustanovama Ujedinjenog Kraljevstva.

Stefanović je posebno izdvojio značaj zajedničkog angažovanja u multinacionalnoj operaciji UNFICYP na Kipru, koja je kruna dosadašnje vojne saradnje i podsticaj za dalje unapređenje ukupnih odnosa dveju zemalja.

Ambasadorka Maklaud je naglasila značaj zvanične posete ministra Stefanovića Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Severne Irske.

Istakla je zainteresovanost britanske strane za dalji razvoj vojno-vojne saradnje realizacijom vojnih vežbi, zajedničkim učešćem u multinacionalnim operacijama i u oblasti vojnomedicinske saradnje.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво