Читај ми!

Usame Zukorlić na čelu Stranke pravde i pomirenja

Na sednici Predsedništva Stranke pravde i pomirenja jednoglasnom odlukom za v. d. predsednika stranke imenovan je Usame Zukorlić, sin preminulog Muamera Zukorlića.

Nakon održane sednice potpredsednik SPP-a Jahja Ferhatović saopštio je ovu odluku Predsedništva, a prisutnima se obratio i novoizabrani predsednik Usame Zukorlić.

"Zahvaljujem se na imenovanju na mjestu vršioca dužnosti predsjednika Stranke pravde i pomirenja. Pitam se da li je ikome danas teže na Balkanu i Evropi od nas? Pred vama je Usame Zukorlić, koji nije muftija, ali koji jeste prvi među jednakima i stražar muftijinog puta", poručio je Usame Zukorlić.

"Muftija je iza nas ostavio mnogobrojne vakufe, ustanove i projekte kojima često broja ne znamo. Želim da se obratim našim članovima i simpatizerima. Ne brinite, muftija je ostavio institucije i timove, ljude kojima je vjerovao i koji su sposobni da ih vode. Želim naglasiti da mi hoćemo jedinstvenu Islamsku zajednicu sa duhovnim centrom u Sarajevu u matici Bosni i Hercegovini", dodao je on.

Istakao je da kao stranka imaju potpisan sporazum sa vladajućom partijom, navodi se na sajtu stranke.

"Želim naglasiti da ćemo se kao stranka pobrinuti da se ispuštuje svaki član i ono što je naš vođa ostavio u amanet da se sprovede do kraja", naglasio je Zukorlić.

Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra od posledica srčanog udara nakon održanog predavanja na Fakultetu za Islamske studije u Novom Pazaru.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво