Читај ми!

Vučić i Brnabićeva uputili saučešće povodom požara u Tetovu: Spremni smo da pružimo svaku bratsku pomoć

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić uputili su saučešće povodom požara koji je sinoć izbio u kovid-bolnici u Tetovu.

Predsednik Vučić je na Tviteru napisao da ga je izuzetno pogodila vest o požaru u bolnici u Tetovu, gde je nastradalo najmanje 14 osoba.

"Delimo ogroman bol sa narodom Severne Makedonije, spremni da pružimo svaku bratsku pomoć. U svoje i u ime građana Srbije, izražavam saučešće porodicama nastradalih i građanima Severne Makedonije, povređenima brz oporavak", napisao je Vučić.

Predsednik je saučešće preneo i predsedniku Vlade Severne Makedonije Zoranu Zaevu, sa kojim je jutros razgovarao telefonom, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

"Građani Srbije su u bolu zajedno sa ljudima u Tetovu. Spremni smo da pružimo svaku bratsku pomoć, jer u ovoj tragediji građani Makedonije nisu sami", naglasio je predsednik Vučić.

Saučešće je uputila i predsednica Vlade Ana Brnabić.

"Sa velikim bolom primili smo vest o tragediji koja je zadesila vašu zemlju. Ovo je veoma tužan dan i građani Srbije su uz vas u ovim teškim trenucima", navela je Brnabićeva na Tviteru

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво