Читај ми!

Vučić se upoznao sa modelom UAE za borbu protiv koronavirusa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, prisustvovao je prezentaciji modela te zemlje u upravljanju krizom prouzrokovanom koronavirusom.

"Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanom kovidom-19, koju nam je prikazao dr Saif Aldaheri, direktor za bezbednost i prevenciju Nacionalne uprave za upravljanje vanrednim situacijama i elementarnim nepogodama", naveo je predsednik na instagram profilu "Budućnostsrbije".

Takođe, prisustvovao je i prezentaciji iskustva UAE tokom procesa vakcinisanja protiv kovida, koju je predstavila dr Farida Alhosani, načelnica Nacionalnog odbora za istraživanje kovida, šef Odeljenja za zarazne bolesti Uprave za zdravstvo Abu Dabija.

Predsednik Srbije razgovarao je u Abu Dabiju i sa generalnim direktorom kompanije "Mubadala Investment" Kaldunom Al-Mubarakom.

"Izvanredan sastanak sa velikim prijateljem Srbije i mojim dragim drugom Kaldunom Al-Mubarakom o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji i donosim strateški važne vesti za Srbiju", naveo je Vučić na instagramu "Budućnostsrbije".

Vučić će se tokom dana sastati sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom.

Vučić je sinoć rekao da očekuje važne razgovore u Abu Dabiju, a potom i u Kraljevini Bahrein.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво