Читај ми!

Vulin obišao policajce u KZB: Neprihvatljivo ugrožavanje bezbednosti naših pripadnika

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je da ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u Kopnenoj zoni bezbednosti nije prihvatljivo i da će MUP učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu KFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Kosova i Metohije, saopšteno je iz MUP-a.

Vulin, koji je u mestu Štava kod Kuršumlije obišao policijske službenike na koje su sinoć iz pravca Kosova i Metohije iz automatskog oružja pucali nepoznati napadači, naglasio je da svakodnevne krađe šume i nasrtaji na imovinu stanovništva u Kopnenoj zoni bezbednosti zabrinjavaju svakoga u Srbiji, a posebno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova će učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu KFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Kosova i Metohije. Njihova pasivnost ugrožava bezbednost naših pripadnika, a to je nešto što je apsolutno nedopustivo", istakao je ministar Vulin.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво