Читај ми!

Vučić čestitao Putinu rođendan: Mudrom politikom snažite uticaj Rusije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić česitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu 68. rođendan. Poručio mu je da veoma ceni sve što ruski predsednik čini za neraskidivo prijateljstvo i bratstvo Srbije i Rusije, kao i njegovu čvrstu podršku borbi Srbije za zaštitu državnih i nacionalnih interesa.

Aleksandar Vučić je Vladimiru Putinu poželeo dobro zdravlje kako bi nastavio da mudro vodi Rusiju, snažeći njen ugled i uticaj u svetu.

"Ekselencijo, dragi prijatelju, primite moje rođendanske čestitke, uz iskrene želje za dobro zdravlje, kako biste mudro i istrajno vodili Rusku Federaciju putem uspeha i blagostanja, snažeći njen ugled i uticaj u svetu", naveo je Vučić u čestitki.

Istakao je da veoma ceni Putinovu čvrstu podršku odlučnoj borbi Srbije za zaštitu vitalnih državnih i nacionalnih interesa, pre svega teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Vučić je naveo i da sa zadovoljstvom pamti prethodne susrete sa Putinom, kao prilike da, kako je istakao, otvoreno razmene mišljenja i ideje o različitim pitanjima od zajedničkog i globalnog interesa.

"Zahvalan sam Vam što uvek umete da saslušate i da, bez obzira na težinu i složenost naše geopolitičke, vojne i ekonomske pozicije, pokažete razmevanje za naše stavove. To je odraz Vaše ljudske i državničke mudrosti, kao i Vašeg osvedočenog prijateljstva prema srpskom narodu", naveo je Vučić.

Istakao je da je uveren da će i u godinama nastaviti da prilježno grade sadržajne odnose.

"Iskreno se radujem što ću uskoro ponovo imati čast da Vas ugostim u našoj Srbiji", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво