Vulin: Ako su u BiH za nezavisno "Kosovo", ja sam za nezavisnu Republiku Srpsku

Glasanjem za predlog po kome bi trebalo da BiH prizna lažnu državu "Kosovo", bošnjački član Predsedništva Šefik Džaferović i bošnjačkim glasovima izabrani član hrvatskog naroda, Željko Komšić, pokazali su koliko ih ne zanima šta misle i osećaju Srbi u BiH, ali i da žele da Srbija bude raskomadana, ocenjuje ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin je upitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića dokle će zalagati svoj autoritet da sačuva celovitu BiH koja ne želi celovitu Srbiju.

"Predsedniče, ako ne poštuju celovitu Srbiju i ne žele Republiku Srpsku, dokle ćemo mi morati da čuvamo celovitu BiH? Predsedniče, oprostili ste im što su pokušali da Vas ubiju u Srebrenici, nemojte im oprostiti što pokušavaju da ubiju i Srbiju", naveo je Vulin.

"Ako su u BiH za nezavisno 'Kosovo' ja sam za nezavisnu Republiku Srpsku", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući odluku Komšića i Džaferovića da na vanrednoj sednici Predsedništva BiH glasaju za predlog o priznanju BiH samoproglašenog "Kosova".

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво