Vučić sa leta u Pariz: Država će zaštititi mir

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je građanima Srbije da će država zaštititi mir i zamolio ih da se ne suprotstavljaju "batinašima".

Aleksandar Vučić je u video-snimku objavljenom na Instagram nalogu buducnostsrbijeav komentarisao demonstracije u Srbiji.

"Dragi građani, obećao sam vam da ćemo umeti da zaštitimo mir i stabilnost uprkos kriminalnim huliganskim nasilničkim napadima kojima smo svi šokirani", rekao je Vučić na letu za Pariz, gde će se danas sastati sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

Predsednik je dodao da "smo šokirani jer u Novom Sadu 1941. godine, kada su hortijevske fašističke jedinice upale, nisu oštetile fasadu zgrade Gradske kuće", a da neki ljudi sinoć jesu.

"Ja samo molim sve naše ljude u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima da se ne suprotstavljaju batinašima. To ćemo da radimo mi kao država. Radićemo i pobedićemo. Sačuvaćemo mir za našu zemlju. Predaja nikad nije bila opcija, a ja sad letim u Pariz da se borim za našu zemlju. Srbija pobeđuje", poručio je Vučić.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво