Orban: Jaka Mađarska, jaka Srbija

Predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban na svom Fejsbuk nalogu objavio je niz fotografija i video klipova o poseti Beogradu.

Pod naslovom "Jaka Mađarska, jaka Srbija" mađarski premijer je izdvojio deo svoje izjave date prilikom susreta sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

"Nas dvojica se slažemo da se mi moramo baviti budućnošću, mi to u Mađarskoj zovemo politikom nade. Naše je zajedničko uverenje da će naša saradnja rezultirati time da će svakome biti bolje u budućnosti. Biće bolje i Srbima i Mađarima. Nama je od velike važnosti da za suseda imamo zdravu i jaku Srbiju koja se dobro razvija", istakao je Orban. 

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, nakon sastanka sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom u Beogradu, da veruje da će Srbija i Mađarska imati prijateljsku utakmicu u tome ko će imati najviši rast u 2020. godini u Evropi, kao i da neće biti ljutnje ko bude uspešniji.

Orban je poručio da su evidentni rezultati srpske privrede i da će Mađarska morati da se potrudi ako želi da bude u korak sa razvojem u Srbiji. 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво