Reagovanja na tvit Vesne Pešić

Nekadašnja političarka i sociološkinja Vesna Pešić sinoć je na Tviteru objavila poruku u kojoj je, prema tumačenju nekih, pozvala na ubistvo predsednika.

Vesna Pešić je u tvitu navela da se Vučić sprema da bude doživotni predsednik i na kraju dodala: "E, nema tu bojkota, samo cev u glavu..."

Taj tvit je obrisala, a u sledećem je napisala da nije pozivala na ubistvo predsednika već sebe.

Predsednica Skupštine Maja Gojković osudila je, kako navodi, "zastrašujuće" pretnje i pozvala nadležne da hitno preduzmu mere u skladu sa zakonom.

Tvit Vesne Pešić najoštrije su osudili i ministri Nebojša Stefanović, Zorana Mihajlović, Zoran Đorđević i Aleksandar Vulin, kao i zvaničnici SNS-a, ocenjujući da to nije samo govor mržnje nego i poziv na fizički obračun s predsednikom Srbije.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво