Vulin: Đilas obećava da će za šest meseci uraditi ono što nije za 12 godina

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin plan Dragan Đilas "Srbija 2020" komentariše rečima: "Lažov bio, lažov ostao". Objašnjava da lider Stranke slobode i pravde tim planom obećava da će za šest meseci uraditi ono što nije za dvanaest godina dok je bio na vlasti.

Aleksandar Vulin navodi da Dragan Đilas obećava "da sve što je radio dok je bio na vlasti neće raditi više nikad, samo da još jednom dobije priliku da vlada".

"Kako može tako strašno da laže onaj ko u vreme svoje vlasti zaradi 620 miliona evra, a ostavi dug porodiljama i korisnicima socijalne zaštite", naveo je Vulin u izjavi koju je dostavio medijima.

Komentarišući plan "Srbija 2020. za šest meseci do boljeg života", Vulin kaže da se Đilas "kune da on u stvari nije onaj Đilas koji je vladao, i da partije čiji je vlasnik nisu one partije DOS koje su vladale Srbijom".

"Lagao je kada je bio na vlasti, laže kada hoće da se vrati na vlast. Lažov bio, lažov ostao", rekao je Vulin.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво