Martinović: Aferu "Krušik" izmislili da bi sakrili pravu istinu

"Aferu o navodnim mahinacijama u valjevskom ‘Krušiku’ izmislili su predstavnici bivše vlasti kako bi sakrili pravu istinu kako su upropastili, ne samo tu fabriku namenske industrije već i vojsku, tako što su uništili oko 33.380 komada oružja i vojnih oruđa", izjavio je u Skupštini šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović.

Prema rečima Aleksandra Martinovića, u toj kampanji je, na prvi pogled, meta napada ministar Nebojša Stefanović, a "prava meta je, u stvari, Aleksandar Vučić".

"Izneto je mnogo neistina na račun Vučića, SNS-a i Vlade Srbije, posebno u vezi sa namenskom industrijom i po pitanju 'Krušika' ", rekao je Martinović na konferenciji za medije u Skupštini.

Istakao je da zvanični podaci govore da je "Krušik" 2012. godine bio faktički pred gašenjem i da se u toj fabrici skoro ništa nije radilo.

Postavio je pitanje pravosudnim organima kada će preduzeti mere protiv odgovornih lica koja su, kako je rekao, nenala ogromnu štetu vojsci.

Martinović je naglasio da je povećan prihod od 2014. godine za čak 604 odsto.

Takođe, broj zaposlenih u "Krušiku" je povećan za čak 251 procenat: 2013. imao je 1.264 radnika, a u 2018. godini 3.231 zaposlenog, naveo je Martinović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво