SNS: Napadi na prostorije stranke u Novom Beogradu i Zvezdari

Iz Srpske napredne stranke je saopšteno da su tokom noći pristalice Saveza za Srbiju napale i oštetile prostorije SNS-a na Novom Beogradu i Zvezdari.

Član Glavnog odbora SNS-a Vladan Jeremić tvrdi da su pristalice Đilasa, Jeremića, Obradovića i Bastaća sinoć svoje viđenje politike demonstrirali, četvrtim po redu tokom ove godine, uništavanjem prostorija Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Zvezdara.

"U još jednom u nizu 'herojskih podviga' pristalice tzv. Saveza za Srbiju su, pod okriljem noći, potvrdili ključne tačke svog programa: frustraciju, bezobrazluk, divljaštvo, nemoć, rušilaštvo", kaže se u saopštenju.

"Bes su, tako iskalili na izlog stranke, jer im nije lako da pronađu izgovor za nova radna mesta, za kilometre novog asfalta, za desetine novih dečijih igrališta, za izgradnju kanalizacione i vodovodne mreže, za uređene vrtiće i škole, za odgovornu i racionalnu politiku koju konkretnim delima sprovodi Srpska napredna stranka", naveo je Jeremić.

Građani Zvezdare i Beograda će, svakako, istakao je on, na izborima ponoviti svoj stav o različitostima politika, o radu i neradu, o odgovornosti i divljaštvu.

"Još jedan napad na Novom Beogradu"

Poverenik Opštinskog odbora SNS-a Stevo Marušić je saopštio da je tokom noći izvršen još jedan napad na prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, ovoga puta u tržnom centru "Enjub" u Bloku 45.

Stevo Marušić je rekao da su pored uništavanja fasade i promotivnih izloga stranke, na meti nasilnika bili su i privatni automobili parkirani ispred tržnog centra "Enjub". "Početkom ove nedelje uništen je izlog i oštećen zid Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Novi Beograd", naveo je Marušić.

Noćašnji vandalizam je, kako je rekao, "još jedna u nizu provokacija koju sprovodi Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez i koji osim mržnje i laži nema ništa drugo da ponudi".

"Ova grupacija ne prepoznaje Skupštinu Srbije kao mesto političke borbe, već svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. Podsećamo javnost da su u svom nasilničkom pohodu na meti napada nedavno bile žene – aktivistkinje naše stranke na promotivnom štandu u Pohorskoj ulici", kaže se u saopštenju.

Dodaje da ih takvo "rušilačko ponašanje tzv. opozicije" neće uplašiti. "Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić", naveo je Marušić.

Marušić je rekao da bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju njihovi ciljevi, i pozvao nadležne državne organe da identifikuju počinioce i privedu pravdi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво