SNS: Razlupan automobil poslanika Filipovića

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Beogradu saopštio je da je tokom dana razlupan automobil narodnog poslanika Srbislava Filipovića, koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj živi sa porodicom, u beogradskoj opštini Stari grad. Ovo je napad na mene i na moju porodicu, poručio je Filipović.

"Divljački napadi na političke neistomišljenike, vređanje, omalovažavanje i unisstavanje tuđe imovine su očigledno postali svakodnevnica. Poručujemo Đilasovom savezu i svim njegovim sledbenicima da nas neće zastrašiti nasiljem koje demonstriraju", navodi se u saopštenju.

Gradski odbor SNS-a je pozvao nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi što hitnije, i da pošalju jasnu poruku da nasilje nije dopustivo.

Narodni poslanik SNS-a Srbislav Filipović izjavio je da je taj čin napad na njega i njegovu porodicu - suprugu i dvoje maloletne dece.

"Obzirom na sve pretnje koje godinama dobijam preko društvenih mreža, ovakve stvari me ne iznenađuju, ali je to rezultat svih fantomskih šetnji. Do sada su mi pretili ubistvom, ali ovo je prvi put da je došlo do fizičkog napada. Sledeći put mogu da dobijem samo bombu ispod kola", rekao je Filipović agenciji Tanjug.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво