Advokat Vasić demantuje da je trojici Srba produžen pritvor

Advokat Dejan A. Vasić demantovao je pisanje prištinskih medija da je Osnovni sud u Prištini ponovo produžio pritvor trojici Srba osumnjičenih da su umešani u ubistvo lidera kosovske Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Dejan Vasić je za Tanjug rekao da je trojici osumnjičenih Srba poslednji put produžen pritvor 23. decembra.

Prema oceni advokata koji zastupa Dragišu Markovića, vest koju je prenela prištinska štampa je netečna i verovatno se odnosi na informaciju od 23. decembra.

"Eventualno je moguće da je neko od novinara došao do saznanja da su naše žalbe za to rešenje odbijene, ali to ni u kom slučaju ne znači da im je danas produžen pritvor", rekao je advokat.

Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Marko Rosić uhapšeni su krajem novembra u policijskoj akciji u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво