Nova Srbija: DS nema legitimitet za vladu u senci

Nova Srbija saopštila je da Demokratska stranka nema legitimitet za vladu u senci i da je njeno formiranje "pokušaj ruganja boljima od sebe".

Nova Srbija  smatra i da se demokrate rugaju ekonomskim reformama koje je preduzela Vlada Srbije, a koje daju rezultate na putu oporavka zemlje "od loše i neuspešne politike DS", prenosi Tanjug.

Stranka je u saopštenju ocenila i da su demokrate imale priliku da pokažu znanje i umeće dok su vodili zemlju, ali da su tu priliku propustili.

"Umesto domaćinskog vođenja države, razvoja privrede i ekonomskog oporavka, Demokratska stranka je vodila politiku po 'burazerskom' principu u svoju korist, a na štetu Srbije", smatraju u NS.

Ta stranka tvrdi da je u vreme mandata DS više od 400.000 ljudi ostalo bez posla, a da je Srbija zaduživana nepovoljnim kreditima sa kamatama višim od osam odsto.

NS smatra i da je ideja o formiranju vlade u senci odraz nemoći DS i nesagledavanja realnog stanja u zemlji.

Lider DS Bojan Pajtić, kako se dodaje, "sa šest odsto podrške, nema legitimitet ni za posao premijera koji obavlja u Vojvodini, a kamoli za mesto nekog predsednika vlade, pa taman ona bila i u senci".

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво