Читај ми!

Ruski funkcioner pozvao Srbe da izađu na izbore na KiM

Srbi sa Kosova treba u što većem broju da glasaju na ponovljenim izborima u Kosovskoj Mitrovici, rekao predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova Pjotr Ivancov.

Predstavnik Ministarstva spoljnih poslova Rusije Pjotr Ivancov izjavio je da Srbi sa Kosova treba u što većem broju da glasaju na ponovljenim izborima u Kosovskoj Mitrovici, kao i u drugom krugu glasanja širom Kosova, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Ivancov se sastao s ministrom u Vladi Srbije zaduženim za Kosovo Aleksandrom Vulinom, koji je tom prilikom izrazio "duboku zahvalnost Ruskoj Federaciji na snažnoj i doslednoj podršci Srbiji i njenom stavu prema pitanju Kosova i Metohije".

Kako se navodi u saopštenju, Vulin je obavestio Ivancova o svim detaljima u vezi sa lokalnim izborima održanim na Kosovu i Metohiji 3. novembra, kao i o drugim aspektima sprovođenja Briselskog sporazuma.

Ivancov je u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova zadužen za pitanja Kosova i praćenja implementacije Dejtonskog sporazuma.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво