Читај ми!

Istraga o prisluškivanju i ometanju kolone

U toku istraga u vezi sa incidentima o prisluškivanju i ometanju kolone predsednika Srbije Tomislava Nikolića, izjavio premijer Ivica Dačić.

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da su u toku istraga u vezi sa incidentima o prisluškivanju i ometanju kolone predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Ako se utvrdi bilo čija odgovornost onda će taj tu odgovornost i snositi, bilo da je reč o procesu pred sudovima i Tužilaštvom, bilo da je reč o sankcijama u okviru MUP-a, istakao je Dačić govoreći o incidentu o ometanju kolone predsednika Srbije.

"U toku je istraga o tome šta se desilo. Reč je o pokušaju presecanja kolone predsednika Nikolića. Tom problemu treba prići kao i kod svakog drugog takvog incidenta bez obzira na to ko je učesnik u svemu tome ", rekao je Dačić srpskim novinarima u Rimu.

"U svakom slučaju, za to postoje nadležne službe i istrage se vode nezavisno od bilo kakvih napisa u medijima", rekao je premijer.

Kada je reč o slučaju prisluškivanja predsednika Srbije i potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, Dačić je podsetio da je u toku zvanična istraga.

"Vodi se zvanična istraga o tome da li je bilo zahteva za skidanje listinga ili nije. O tome vodi istragu i Služba unutrašnje kontrole MUP-a Srbije. Za sada nisam informisan o tome da li su te istrage završene i kada se vratim u zemlju videću dokle je sve to stiglo", rekao je Dačić.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво