Читај ми!

SNS: "Bus plus" otimanje novca

Srpska napredna stranka ocenila da je uvođenje "Bus plus" sistema za naplatu karata u gradskom prevozu u Beogradu poniženje i otimanje novca od građana.

Beogradski odbor Srpske napredne stranke optužio je aktuelnu beogradsku vlast da otima novac od građana uvođenjem "Bus plus" sistema za naplatu karata u gradskom prevozu.

"Gradska vlast Demokratske stranke i G17 plus još jednom je zavukla ruku u džep građanima uvođenjem novog sistema naplate gradskog prevoza", navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS-a.

"Ovoga puta naplata je preko računa privatne firme, čiji se pravi vlasnik ne zna, a koju kontrolišu funkcioneri DS-a i Dragan Đilas", navodi se u tom saopštenju.

Prema saopštenju te stranke, novac koji građani plaćaju ići će u ruke privatne kompanije koja je nastala samo da bi obavljala tu delatnost.

"Za vreme vlasti Dragana Đilasa i Mlađana Dinkića, cena karte za prevoz povećana je 100 odsto, ali Beograđani nisu dobili poboljšanje saobraćaja i usluga GSP-a", navodi SNS.

Ta stranka je navela da Gradsko saobraćajno preduzeće na ime neplaćenih poreza i doprinosa duguje oko 1,6 milijardi dinara i da je uvođenje "Bus plus" poniženje za građane koji se smrzavaju u redovima za autobuske karte.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво