Nikolić: Ne posećujem opoziciju u Rusiji

Ja, kao predsednik Srbije, nikada u Rusiji nisam razgovarao sa opozicijom, rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić za "Blic" reagujući na susret potpredsednika Vlade Rusije Dmitrija Rogozina i lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

List Blic prenosi da su se Dmitrij Rogozin i Vojislav Šešelj sreli u sedištu Srpske radikalne stranke i saglasili se da je "budućnost Srbije okrenuta prema Istoku".

 

broj komentara 10 pošalji komentar
(sreda, 13. jan 2016, 16:17) - Desnica [neregistrovani]

Kum nije dugme

Ko je sprecavao Nikolica da poseti pocasnog gradjanina Zemuna ,Zirinovskog? Nije Rogozin bio bilo gde vec kod kuma.

(sreda, 13. jan 2016, 16:08) - anonymous [neregistrovani]

Susret sa opozicinim liderom

Koliko znam Toma je izuzetno naklonjen Rusiji, pa mu ne bi trebalo da smeta što se Šešelj kao lider jedne opozicine stranke susreo sa Rogozinom. Mislim da taj susret nije štetan za državne interese Srbije.

(sreda, 13. jan 2016, 15:58) - anonymous [neregistrovani]

Sta

Sta je predsednik hteo da kaze,pitam ja sve nas.I posebno ove sto kazu da je to mudro.Bojim se da smo poceli da se branimo od Rusa,

(sreda, 13. jan 2016, 15:57) - anonymous [neregistrovani]

...

A cudo da niko nije optuzio zapadne politicare kad su razgovarali sa opozicijom??? Imaju pravo da pricaju sa kim god hoce,i to je lepse javno,nego tajno....E drugo je kad se prica o Seselju...Oni se znaju vec vise od 20 godina i ko im sta moze?

(sreda, 13. jan 2016, 15:55) - anonymous [neregistrovani]

A što da ne?

Navedite jedan razglog da ne razgovara sa opozicijom, a setite se koliko puta su to Ameri radili. Tako da je vaš komentar krajne deplasiran. Malo diplomatije nije na odmet apsolutno svim našim političarima.

(sreda, 13. jan 2016, 14:00) - Miroslav [neregistrovani]

...

Ništa loše Rogozin nije uradio, nema ko da se ljuti, a ovo što Zorana galami kako se on meša u naše poslove je glupost... bolje da obratite pažnju na ambasadore u Srbiji koliko su oni umešani...
Lično mislim da je poruka Rogozina da se manemo EU u redu, to je vreća puna rogova i počela je da se cepa
....

(sreda, 13. jan 2016, 13:44) - Димитрије Пантић [neregistrovani]

Мудар политичар

Ова изјава господина Николића још једном потврђује да је он озбиљан и мудар политичар и добро зна ко стварно стоји иза руске опозиције и који је тој руској опозицији циљ. Свака вам част, господине Николићу!

(sreda, 13. jan 2016, 13:30) - anonymous [neregistrovani]

Pa sta?

Predsednice, ne treba da ti smeta sto se Rogozin sastao sa Seseljom. Rus ne treba da pravi razliku izmedju Srba koji su se posvadjali. Ja i moj brat smo se posvadjali ali obojica govorimo sa trecim i onaj treci ne pravi razliku izmedju nas dvojice, meni to ne smeta. Ti si predsednik svim Srbima, i onim koji te vole i onim koji te ne vole. Nemoj da se zalis na brata Rogozina.

(sreda, 13. jan 2016, 13:24) - Robislav- Role [neregistrovani]

Srbija je slobodna i demokratska zemlja

Rusija i ruski narod su vekovima nasi najblizi

prijatelji. Imamo puno poverenje u Rusiju.

I znamo, da niko ne voli Srbe vise, nego Rusi.

(sreda, 13. jan 2016, 13:13) - Markovljev [neregistrovani]

Tako se reaguje

Tako se reaguje diplomatski, sve je rečeno u jednoj rečenici a g. Rogozin ima razloga da se hvata za nos. Želim samo da na isti način i Predsednik i Predsednik vlade reaguju i na pojedine izjave zapadnik diplomata i takodje im stave do znanja da Vlada i predsednik rade u interesu Srpskog naroda a ne po željama ni Rusije ni Zapada.