Читај ми!

Vremenska prognoza 7. decembar

Dan pred nama biće kišovit. Najviše padavina se očekuje u zapadnim i centralnim predelima. Jedino će na jugu biti umreno oblačno sa sunčanim periodima. Ujutru na krajnjem severu -2 stepena, tokom dana od 4 stepena u Vojvodini do 14 na jugu. U Beogradu kiša i hladnije. Najviša temperatura 6 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

07.12.2022. Sreda: U većem delu Bačke i severnog Banata oblačno, suvo i hladno vreme. Slaba kiša se očekuje u ostatku Vojvodine, a više padavina će biti u zapadnoj i centralnoj Srbiji, Braničevskom i Borskom okrugu. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. U južnim delovima zemlje umereno oblačno sa sunčanim intervalima i toplije u odnosu na ostale predele s kratkotrajnom kišom lokalnog karaktera uz pretežno južni i jugozapadni vetar, koji će u planinskim predelima povremeno biti jak. Najniža temperatura od -2 stepena na severu Vojvodine do 8 stepeni na jugu Srbije, a najviša od 4 stepena na severu do 14 stepeni na jugu i jugoistoku zemlje. Upozorenje: Količina padavina veća od 20 l/m² za 12 h, verovatnoća 80%.

08.12.2022. Četvrtak: Pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Više padavina se očekujhe u zapadnim i centralnim predelima, na severu suvo.Vetar slab do umeren severnih pravaca. Najniža temperatura od 2 do 5 stepeni, a najviša od 6 do 13 stepeni. Upozorenje: Količina padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3 h, verovatnoća 70%.

09.12.2022. Petak: Umereno do potpuno oblačno, tek ponegde sa kišom. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni, posle podne u košavskom području jak jugoistočni, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 2 do 7 stepeni, a najviša od 10 do 15 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

10.12.2022. Subota: Umereno do potpuno oblačno, tek ponegde sa kišom i to uglavnom u južnim predelima. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni, u košavskom području jak jugoistočni, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 4 do 10 stepeni, a najviša od 9 do 18 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%. 

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво