Читај ми!

Vremenska prognoza 25. novembar

U većem delu zemlje biće umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Jedino u Banatu, na istoku i jugoistoku ponegde kratkotrajna kiša, a na planinama slab sneg. Temperatura do 13 stepeni. U Beogradu suvo, uz sunčane periode i temperaturu oko 10 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

25.11.2022. Petak: Umereno oblačno sa sunčanim intervalima i u većem delu suvo. Kratkotrajna kiša, a na planinama sneg, očekuju se na istoku i jugoistoku, kao i u Banatu. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7 stepeni, najviša od 7 do 13 stepeni.

26.11.2022. Subota: Novo naoblačenje uz pad temperature s kišom u nižim i snegom u višim predelima, naročito na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije gde će doći do formiranja snežnog pokrivača. Vetar slab severni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3 stešena, najviša od 5 do 11 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 85%.

27.11.2022. Nedelja: Umereno do potpuno oblačno, mestimično u nižim predelima sa kišom i susnežicom, a na jugu ponegde i sa snegom, dok će na planinama biti sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab, severnih pravaca. Najniža temperatura od 0 do 4 stepena, najviša od 4 do 7 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

28.11.2022. Ponedeljak: Umereno oblačno i uglavnom suvo, na jugozapadu i jugu još ponegde moguća slaba kiša i susnežica, na planinama slab sneg. Vetar slab, u košavskom području i umeren istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3 stepena, a najviša dnevna od 4 do 7 stepeni. Upozorenje: Sneg,  formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 70%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 29.11.2022. do 03.12.2022.)
Umereno oblačno i suvo, u košavskom području i vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom. Novo naoblačenje sa kišom u nižim i snegom u brdsko-planinskim predelima očekuje se od četvrtka.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво