Читај ми!

Vremenska prognoza za 10. oktobar

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno i u većem delu zemlje suvo. Posle podne i uveče na jugozapadu, a u toku noći ponegde i u ostalim krajevima kiša. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak. Najviša temperatura od 19 do 23 stepena. Sutra u većem delu Srbije kiša i lokalni pljuskovi, ponegde i grmljavina. Na severu Vojvodine uglavnom suvo. U sredu slabljenje i prestanak padavina. U četvrtak i petak promenljivo i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, a od subote pretežno sunčano uz porast temperature.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

10.10.2022. Ponedeljak: Ujutro lokalna pojava kratkotrajne magle, uglavnom po kotlinama, visoravnim i duž rečnih tokova. Pre podne malo i umereno, a u Negotinskoj Krajini i potpuno oblačno, ali suvo. Posle podne i uveče jače naoblačenje, koje će prvo na jugozapadu, a u toku noći ponegde i u ostalim krajevima usloviti kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab i umeren, u Vojvodini pre podne istočni i severoistočni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni, tokom dana u košavskom području u pojačanju, pa će na jugu Banata i u donjem Podunavlju duvati povremeno i jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 4 do 11, najviša dnevna od 19 do 24 stepena.

11.10.2022. Utorak: Pretežno oblačno i malo svežije, u većem delu s kišom i lokalnim pljuskovima, ponegde i grmljavinom, dok će se na severu Vojvodine zadržati uglavnom suvo vreme. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, od sredine dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 14, a najviša od 16 do 19 stepeni. Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 80%. Količina padavina ≥ 10l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 80%.

12.10.2022. Sreda: Umereno do potpuno oblačno, još ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 12, a najviša od 16 do 20 stepeni.

13.10.2022. Četvrtak: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima uz uglavnom suvo vreme. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 7 do 11, a najviša od 17 do 20 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 14.10.2022. do 18.10.2022.)
U petak promenljivo sa sunčanim intervalima uz uglavnom suvo vreme. Od subote pretežno sunčano i ponovo toplije.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво