Читај ми!

Vremenska prognoza 28. septembar

U Srbiji danas promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, na jugu i istoku i dalje toplo. U većini mesta suvo, a kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom biće lokalnog karaktera. Vetar slab do umeren jugoistočni, jugu pojačan jugozapadni. Najviša temperatura od 19 na severu do 27 stepeni na jugoistoku Srbije. Narednih dana promenljivo tek ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Do subote toplo, u većini mesta maksimalna temperatura od 25 do 30 stepeni. Od nedelje postepeno hladnije.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

28.09.2022. Sreda Ujutro na severu i zapadu Srbije umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom. U ostalim krajevima pretežno vedro, po kotlinama i dolinama tek ponegde s kratkotrajnom maglom. U toku dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a na jugu i istoku Srbije i dalje toplo. U većini mesta će biti suvo, a kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom biće lokalnog karaktera. Ujutro će duvati pretežno slab severozapadni vetar, koji će u toku dana biti u skretanju na jugoistočni, dok će u oblasti Dinarida duvati jak jugozapadni vetar. Najniža temperatura od 8 do 13, a najviša od 19 na severu do 27 stepeni na jugoistoku Srbije.

29.09.2022. Četvrtak Promenljivo oblačno i toplije sa retkom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 9 do 15, a najviša od 22 do 26 stepeni.

30.09.2022. Petak Promenljivo oblačno i toplije sa retkom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab do umeren, u košavskom području i jak, južni i jugoistočni, krajem dana u skretanju na jugozapadni pravac. Najniža temperatura od 10 do 16, a najviša od 24 do 30 stepeni.

01.10.2022. Subota Ujutro i pre podne umereno oblačno i toplo. Posle podne jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i to prvo na severu i zapadu, a tokom dana i u ostalim krajevima. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, posle podne u skretanju na zapadni. Najniža temperatura od 13 do 17, a najviša od 24 do 28 stepeni posle podne u osetnijem padu.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 02.10.2022. do 06.10.2022.)
Promenljivo oblačno i svežije sa ređom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom. 

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво