Vremenska prognoza 27. septembar

Padavine povremeno sve do srede. Noćas u pojedinim delovima zemlje i do 40 litara kiše po kvadratu, a sutra još 20. Vazdušna masa je vlažna, ali topla jer stiže sa Mediterana, i zato će jutarnja temperatura biti od 10 stepeni, najviša dnevna do 25. U Beogradu večeras i noćas kiša, sutra povremeno pljuskovi. Temperautra do 23 stepena.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

27.09.2022. Utorak: Ujutro mestimično magla i niska oblačnost, a u toku dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i uz pojavu pljuskova sa grmljavinom, koji lokalno mogu biti izraženiji sa gradom, jakim ili olujnim vetrom i količinom padavina većom od 20 mm za kratko vreme. Vetar slab i umeren, na planinama jak jugozapadni, krajem dana u Vojvodini u skretanju na severni i severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 15, a najviša od 20 do 25 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa gradom i količinom padavina većom od 20 l/m² za 3 h, verovatnoća 90%.

28.09.2022. Sreda: Na severu i zapadu Srbije pretežno oblačno i malo svežije, ujutro i pre podne povremeno s kišom, a u ostalim krajevima uglavnom suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren, severozapadni, krajem dana u skretanju na južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 14, a najviša od 18 na severu i zapadu Srbije do 25 stepeni na jugoistoku.    

29.09.2022. Četvrtak: Promenljivo oblačno i toplije sa retkom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 9 do 13, a najviša od 21 do 26 stepeni.            

30.09.2022. Petak: Promenljivo oblačno i toplije sa retkom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od 9 do 15, a najviša od 23 do 28 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 50%.

 

 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво