Читај ми!

Vremenska prognoza - 9. april

U Srbiji naoblačenje uz pad temperature i pojačan vetar. Posle podne na severu i zapadu, krajem dana i u toku noći u celoj zemlji, mestimično kiša i pljuskovi. Tokom noći sneg na planinama uz stvaranje i povećanje snežnog pokrivača za 5 do 10 centimetara. Najviša temperatura od 18 stepeni do 24 stepena, u Beogradu oko 22.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

09.04.2022. Subota Veći deo dana toplo, uz postepeno jače naoblačenje sa severa i zapada, od sredine dana i posle podne mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima ponegde sa grmljavinom uz pad temperature. Na istoku i jugu tokom većeg dela dana će se zadržati suvo i toplo vreme. Vetar umeren, u planinskim predelima olujne jačine južni i jugozapadni, posle podne i uveče u skretanju na umeren i jak severozapadni, kratkotrajno olujni, najpre na severu i zapadu. Najniža temperatura od 7 do 15, na jugu i istoku oko 4, a najviša od 18 do 24 stepena.  Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 95%, lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 75%.

10.04.2022. Nedelja U nedelju oblačno mestimično sa kišom, na planinama sa snegom i osetno hladnije, uz umeren, povremeno jak, a u Timočkoj Krajini i olujni severni vetar. U drugom delu dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje najpre na severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima. Najniža temperatura od 3 do 8, a najviša od 8 na jugu, pa do 14 stepeni na krajnjem severu. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 70%.

11.04.2022. Ponedeljak U ponedeljak jutro hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a u toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar umeren, a na istoku i jak severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 6, a najviša od 13 do 17 stepeni.

12.04.2022. Utorak U utorak jutro hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, dok je u toku dana sunčano i toplije. Vetar slab i promenljivog pravca. Najniža temperatura od 0 do 6, a najviša od 17 do 21 stepen.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 13.04.2022. do 17.04.2022.)
Pretežno sunčano i toplije. Krajem perioda umereno do potpuno oblačno, malo svežije i ponegde sa kratkotrajnom kišom.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво