Читај ми!

Zima se ne predaje, susnežica i kiša, na planinama sneg

U brdsko-planinskim predelima palo je 10 do 15 centimetara snega i sada ga najviše ima na Kopaoniku, preko metar. Provejava na jugu zemlje, a dolazi i novo naoblačenje iz srednje Evrope, koje će severu doneti kišu i susnežicu, a južnijim predelima povremeno sneg. Ipak sa Mediterana stiže topliji vazduh i podiže dnevnu temperaturu. Jutarnja od -3 do nule, najviša dnevna od 3 do 8 stepeni.

U sredu pretežno oblačno i malo toplije, na severu sa mešovitim padavinama (kiša, susnežica), u ostalim krajevima sa snegom. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni, posle podne u sretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 0, najviša dnevna od 3 do 8 stepeni. U Beogradu ujutru po koja pahulja, a popodne kiša. Temperatura do šest stepeni, što je tri više nego danas.

U četvrtak slično vreme, pretežno oblačno, na severu mestimično sa kišom ili susnežicom, u ostalim krajevima sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 2, najviša dnevna od 2 do 6, u Timočkoj krajini oko 9 stepeni.

Toplije na kraju radne nedelje, promenljivo oblačno, toplije i suvo, na severu sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, južni i jozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 1, najviša dnevna od 6 do 11 stepeni. 

I za vikend petežno oblačno, mestimično sa kišom ili susnežicom, u višim predelima sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 4, najviša dnevna od 5 do 9 stepeni. 

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво